За Нас

Не е лесно да се биде лидер во било која област., дури ни во мала земја како што е Македонија.

Ние успеавме во тоа, но никогаш не е доволно добро, па така од далечната 1994, кога беше отворена првата продавница на Либерта па до денес ние сме БРОЈ 1 ЗА УБАВИТЕ НЕШТА во југоисточна Македонија и пошироко.

Во овој момент нашата дејност ја обавуваме во бебецентарот во Неготино на површина од 400 м2, во Либерта Шоп Неготино 90м2,  како и во нашите два маркети во Кавадарци од кои еден е бебе центар 100м2 и во бебе центарот во Велес 80м2 со тенденција за проширување и во други градови..

Во 2014 е отворен ЛИБЕРТА БЕБЕ ЦЕНТАР во КАВАДАРЦИ

Во 2015 е отворен ЛИБЕРТА ШОП во КАВАДАРЦИ

Во 2017 е отворен ЛИБЕРТА БЕБЕ ЦЕНТАР во ВЕЛЕС

Во 2018 е отворен ЛИБЕРТА ШОП во Неогитно

Либерта е застапник за Македонија за Европските брендови BEBETTO и KUNERT .

За нашите купувачи секојдневно се грижат 18 обучени работници, на кои сме поебно горди.

Основна цел на ланецот на ЛИБЕРТА маркетите е да се задоволат потребите на нашите купувачи. Кај нас ќе најдете богат избор на опрема за бебиња и играчки  со докажан квалитет и ниски цени.

Задоволни ќе бидеме ако секој ден можеме да најдеме нешто со кое ќе го подобриме нашето работење, со единствена цел да имаме што позадоволни купувачи со што ше го оправдаме епитетот ЛИБЕРТА БРОЈ ЕДЕН ЗА УБАВИТЕ НЕШТА.

За нас

Основна цел на ланецот на ЛИБЕРТА маркетите е да се задоволат потребите на нашите купувачи. Кај нас ќе најдете богат избор на опрема за бебиња и играчки со докажан квалитет и ниски цени.

Задоволни ќе бидеме ако секој ден можеме да најдеме нешто со кое ќе го подобриме нашето работење, со единствена цел да имаме што позадоволни купувачи со што ќе го оправдаме епитетот ЛИБЕРТА БРОЈ ЕДЕН ЗА УБАВИТЕ НЕШТА.

повеќе..

Контакт

  • 043 361 442
  • 078 429 865 / 072 221 896
  • liberta_negotino@yahoo.com

Facebook

Liberta Bebe Centar © 2020. UKION SHOPS