Контакт

Локација

Адреса:
Liberta Bebe Centar
Либерта
Милан Ангеловски
ул.Маршал Тито, бр.69
1440 Неготино
Телефон:
070376668

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

За нас

Основна цел на ланецот на ЛИБЕРТА маркетите е да се задоволат потребите на нашите купувачи. Кај нас ќе најдете богат избор на опрема за бебиња и играчки со докажан квалитет и ниски цени.

Задоволни ќе бидеме ако секој ден можеме да најдеме нешто со кое ќе го подобриме нашето работење, со единствена цел да имаме што позадоволни купувачи со што ќе го оправдаме епитетот ЛИБЕРТА БРОЈ ЕДЕН ЗА УБАВИТЕ НЕШТА.

повеќе..

Контакт

  • 043 361 442
  • 070 376 668
  • liberta_negotino@yahoo.com

Facebook

Liberta Bebe Centar © 2019. UKION SHOPS