JUNAMA

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Junama Diamond 2 in 1 Junama Diamond 2 in 1
Junama Diamond количката за бебе се карактеризира со модерен изглед и иновативен систем за венти..
31.980 ден.
без ДДВ: 30.457 ден.
Junama Diamond 3 in 1 Junama Diamond 3 in 1
Junama Diamond количката за бебе се карактеризира со модерен изглед и иновативен систем за венти..
37.980 ден.
без ДДВ: 36.171 ден.
Junama Diamond S Line (2 in 1) Junama Diamond S Line (2 in 1)
Количките за бебе Junama Diamond S- се модерни, мултифункционални, елегнатни и ексклузивна сериј..
36.980 ден.
без ДДВ: 35.219 ден.
Junama Diamond S Line (3 in 1) Junama Diamond S Line (3 in 1)
Количките за бебе Junama Diamond S- се модерни, мултифункционални, елегнатни и ексклузивна сериј..
42.980 ден.
без ДДВ: 40.933 ден.
Junama Fluo Line (2 in 1) Junama Fluo Line (2 in 1)
Количките за бебе Junama Fluo Line - се модерни, мултифункционални, елегнатни и ексклузивна сери..
39.980 ден.
без ДДВ: 38.076 ден.
Junama Fluo Line (3 in 1) Junama Fluo Line (3 in 1)
Квалитетните материјали од количката за бебе пружаат заштита од UV зрачење на ниво UPF 50+ Ко..
45.980 ден.
без ДДВ: 43.790 ден.
Junama Individual 2 in 1 Junama Individual 2 in 1
Количките за бебе Junama Individual - се модерни, мултифункционални, елегнатни и ексклузивна сер..
36.980 ден.
без ДДВ: 35.219 ден.
Junama Individual 3 in 1 Junama Individual 3 in 1
Количките за бебе Junama Individual - се модерни, мултифункционални, елегнатни и ексклузивна сер..
42.980 ден.
без ДДВ: 40.933 ден.
Junama Individual Duo количка за близнаци (4 in 1) Junama Individual Duo количка за близнаци (4 in 1)
Junama Diamond s-line Duo slim количката за близнаци се одликува пред се со стабилната и цврста конс..
66.980 ден.
без ДДВ: 63.790 ден.
Junama Individual Duo количка за близнаци (6 in 1) Junama Individual Duo количка за близнаци (6 in 1)
Junama Diamond s-line Duo slim количката за близнаци се одликува пред се со стабилната и цврста конс..
78.980 ден.
без ДДВ: 75.219 ден.
JUNAMA MADENA (2 in 1) JUNAMA MADENA (2 in 1)
Junama Madena количките за бебе се со врвен квалитет и атрактивен изглед.  Многу лесна и..
31.980 ден.
без ДДВ: 30.457 ден.
JUNAMA MADENA (3 in 1) JUNAMA MADENA (3 in 1)
Junama Madena количките за бебе се со врвен квалитет и атрактивен изглед.  Многу лесна и..
37.980 ден.
без ДДВ: 36.171 ден.
Junama Mirror Satin (2 in 1) Junama Mirror Satin (2 in 1)
Количките за бебе Junama Mirror Satin- се модерни, мултифункционални, елегнатни и ексклузивна се..
39.980 ден.
без ДДВ: 38.076 ден.
Junama Mirror Satin (3 in 1) Junama Mirror Satin (3 in 1)
Количките за бебе Junama Mirror Satin- се модерни, мултифункционални, елегнатни и ексклузивна серија..
45.980 ден.
без ДДВ: 43.790 ден.
Количка за близнаци Junama Diamond duo slim сет (4 in 1) Количка за близнаци Junama Diamond duo slim сет (4 in 1)
Junama Diamond Duo slim количката за близнаци се одликува пред се со стабилната и цврста конструкциј..
54.980 ден.
без ДДВ: 52.362 ден.
Количка за близнаци Junama Diamond duo slim сет (6 in 1) Количка за близнаци Junama Diamond duo slim сет (6 in 1)
Junama Diamond Duo slim количката за близнаци се одликува пред се со стабилната и цврста конструкциј..
66.980 ден.
без ДДВ: 63.790 ден.
Количка за близнаци Junama Diamond s-line Duo Slim сет (4 in 1) Количка за близнаци Junama Diamond s-line Duo Slim сет (4 in 1)
Junama Diamond s-line Duo slim количката за близнаци се одликува пред се со стабилната и цврста ..
66.980 ден.
без ДДВ: 63.790 ден.
Количка за близнаци Junama Diamond s-line Duo Slim сет (6 in 1) Количка за близнаци Junama Diamond s-line Duo Slim сет (6 in 1)
Junama Diamond s-line Duo slim количката за близнаци се одликува пред се со стабилната и цврста ..
78.980 ден.
без ДДВ: 75.219 ден.

За нас

Драги потрошувачи,

Со најголемо задоволство  Ви ги претставуваме најквалитетните производи за Вашите бебиња и деца!

 


повеќе..

Контакт

  • 043 361 442
  • 078 429 865 / 072 221 896
  • libertabebecentar@gmail.com

Facebook

Liberta Bebe Centar © 2020. UKION SHOPS