LORELLI

LORELLI

Подобри го барањето

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
ALEXA SET (3 in 1) ALEXA SET (3 in 1)
- опција за трансформирање на седиштето во кошница - алуминиумска конструкција - ALU Frame-ултрале..
13.450 ден.
без ДДВ: 12.810 ден.
APOLO SET (Lorelli)
- опција за преместување на рачката од предната страна - прилагодливо седиште - опција за целосно ..
8.500 ден.
без ДДВ: 8.095 ден.
APOLO SET - LORELLI
- опција за преместување на рачката од предната страна - прилагодливо седиште - опција за целосно ..
8.500 ден.
без ДДВ: 8.095 ден.

Распродадено

-16%

Распродадено

LORELLI S500 (3 in 1) LORELLI S500 (3 in 1)
- опција за трансформирање на седиштето во кошница - алуминиумска конструкција - ALU Frame-улт..
9.996 ден.11.900 ден.
без ДДВ: 9.520 ден.

Распродадено

-16%

Распродадено

LORELLI S500 (3 in 1) LORELLI S500 (3 in 1)
- опција за трансформирање на седиштето во кошница - алуминиумска конструкција - ALU Frame-улт..
9.996 ден.11.900 ден.
без ДДВ: 9.520 ден.

Распродадено

-16%

Распродадено

LORELLI S500 (3 in 1) LORELLI S500 (3 in 1)
- опција за трансформирање на седиштето во кошница - алуминиумска конструкција - ALU Frame-улт..
9.996 ден.11.900 ден.
без ДДВ: 9.520 ден.
КОЛИЧКА - APOLO SET - (дизајн 2017 год.) -  (Bertoni) КОЛИЧКА - APOLO SET - (дизајн 2017 год.) -  (Bertoni)
ЦЕНА СО ПОПУСТ - 8500 ден. - опција за преместување на рачката од предната страна - прилагодливо..
8.500 ден.
без ДДВ: 8.095 ден.
КОЛИЧКА - APOLO SET - (дизајн 2017 год.) - (Bertoni) КОЛИЧКА - APOLO SET - (дизајн 2017 год.) - (Bertoni)
- опција за преместување на рачката од предната страна - прилагодливо седиште - опција за целосно ..
8.500 ден.
без ДДВ: 8.095 ден.
Количка - London (3 in 1) beige Количка - London (3 in 1) beige
- опција за трансформирање на седиштето во кошница - алуминиумска конструкција - ALU Frame-ултрале..
10.980 ден.
без ДДВ: 10.457 ден.
Количка - London (3 in 1) grey Количка - London (3 in 1) grey
- опција за трансформирање на седиштето во кошница - алуминиумска конструкција - ALU Frame-ултрале..
10.980 ден.
без ДДВ: 10.457 ден.
Количка - Sydney (3 in 1) beige Количка - Sydney (3 in 1) beige
- опција за трансформирање на седиштето во кошница - алуминиумска конструкција - ALU Frame-у..
9.950 ден.
без ДДВ: 9.476 ден.
Количка - Sydney (3 in 1) grey Количка - Sydney (3 in 1) grey
- опција за трансформирање на седиштето во кошница - алуминиумска конструкција - ALU Frame-у..
9.950 ден.
без ДДВ: 9.476 ден.

Распродадено

-16%

Распродадено

LORELLI S500 (3 in 1) LORELLI S500 (3 in 1)
- опција за трансформирање на седиштето во кошница - алуминиумска конструкција - ALU Frame-улт..
9.996 ден.11.900 ден.
без ДДВ: 9.520 ден.
-16%
LORELLI S500 (3 in 1) LORELLI S500 (3 in 1)
- опција за трансформирање на седиштето во кошница - алуминиумска конструкција - ALU Frame-улт..
9.996 ден.11.900 ден.
без ДДВ: 9.520 ден.

Распродадено

-16%

Распродадено

LORELLI S500 (3 in 1) LORELLI S500 (3 in 1)
- опција за трансформирање на седиштето во кошница - алуминиумска конструкција - ALU Frame-улт..
9.996 ден.11.900 ден.
без ДДВ: 9.520 ден.
LORELLI S300 LORELLI S300
- Зимска прекривка - Преден бар (пречка) која се вади - Настрешница која се продолжува за максимал..
6.100 ден.
без ДДВ: 5.810 ден.
LORELLI S300 LORELLI S300
- Зимска прекривка - Преден бар (пречка) која се вади - Настрешница која се продолжува за максимал..
6.100 ден.
без ДДВ: 5.810 ден.
LORELLI S300 LORELLI S300
- Зимска прекривка - Преден бар (пречка) која се вади - Настрешница која се продолжува за максимал..
6.100 ден.
без ДДВ: 5.810 ден.

За нас

Драги потрошувачи,

Со најголемо задоволство  Ви ги претставуваме најквалитетните производи за Вашите бебиња и деца!

 


повеќе..

Контакт

  • 043 361 442
  • 078 429 865 / 072 221 896
  • libertabebecentar@gmail.com

Facebook

Liberta Bebe Centar © 2020. UKION SHOPS