Потребна ви е помош?
+389 (0)78 429 865

БЕБЕШКИ ИГРАЧКИ

Геометриски форми: Се подготвуваат четири различни геометриски форми за поставување на табла за с..
400 ден.
Повеќе

Сложувалка Кики Геометриски форми XL Се подготвуваат четири различни геометриски форми за поста..
450 ден.
Повеќе

10 Парчиња во различни бои и големини. Висина на кулата - 63,5  Возрасна група: 0-3 години Д..
240 ден.
Повеќе

  Едукативна играчка која се состои од геометриски форми како триаголник, круг, квадрат, му ов..
300 ден.
Повеќе

Kiki едукативен сортер коцка, ефикасна во развојот на детето. - Различни геометриски форми, ф..
420 ден.
Повеќе

KIKI My First Rattle AE-1810 Тропалките се повеќе од обична играчка која ги забавува бебињата, ти..
120 ден.
Повеќе

- Прстените во различни бои и големини им помагаат на бебињата да препознаваат бои и форми. - Ј..
300 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 7 од 7 (1 страни)