Потребна ви е помош?
+389 (0)78 429 865

ЛЕТНИ КОЛИЧКИ

Стабилниот и лесен алуминиумски рам на количката тежи само 5,2 kg. Мали димензии после с..
9.290 ден.
Повеќе

Стабилниот и лесен алуминиумски рам на количката тежи само 5,2 kg. Мали димензии после с..
9.290 ден.
Повеќе

Главни предности:Лесна за носењеМожноста за целосно преклопувањеПревиткување со една рака КЛИКНУВАЊЕ..
12.980 ден.
Повеќе

Количката за бебе Kinderkraft Grande се склопува и расклопува со еден потег. Стабилната конструк..
12.980 ден.
Повеќе

Количката за бебе Kinderkraft Grande се склопува и расклопува со еден потег. Стабилната конструк..
12.980 ден.
Повеќе

Количките за бебе Kinderkraft LITE UP се многу лесни и практични. Благодарение на едноставниот с..
7.290 ден.
Повеќе

Количките за бебе Kinderkraft LITE UP се многу лесни и практични. Благодарение на едноставниот с..
7.290 ден.
Повеќе

Прошетките со оваа детска количка ќе бидат омилениот дел од денот како за децата така и за родит..
9.980 ден.
Повеќе

Прошетките со оваа детска количка ќе бидат омилениот дел од денот како за децата така и за родит..
9.980 ден.
Повеќе

Прошетките со оваа детска количка ќе бидат омилениот дел од денот како за децата така и за родит..
9.980 ден.
Повеќе

Количка NUBI KinderkraftNUBI е лесна, компактна детска количка со чадор дизајнирана специјално за ва..
13.490 ден.
Повеќе

Количка NUBI KinderkraftNUBI е лесна, компактна детска количка со чадор дизајнирана специјално за ва..
12.490 ден.
Повеќе

Количка NUBI KinderkraftNUBI е лесна, компактна детска количка со чадор дизајнирана специјално за ва..
15.490 ден.
Повеќе
-29%

Оваа детска количка е погодна за деца на возраст од 6 до 36 месеци, со тежина до 15 кг.;Лесна класич..
3.900 ден. 5.500 ден.
Повеќе
-29%

Оваа детска количка е погодна за деца на возраст од 6 до 36 месеци, со тежина до 15 кг.;Лесна класич..
3.900 ден. 5.500 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 25 (2 страни)