Потребна ви е помош?
+389 (0)78 429 865

ТРАМБОЛИНИ

ДИМЕНЗИИ: Ширина:1.4m Висина: 2.05m  ● Соодветна до 45kg. ● Со заштитна мрежа трамполинат..
6.990 ден.
Повеќе

ДИМЕНЗИИ: Ширина:1.83m Висина: 2.05m  ● Соодветна до 80kg. ● Со заштитна мрежа трамполина..
9.990 ден.
Повеќе

ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ (244 cm) - Максимална тежина до 100kg - примена за надворешен прост..
11.990 ден.
Повеќе

ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ (305 cm) - Максимална тежина до 150kg - примена за надворешен простор..
14.990 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 4 од 4 (1 страни)