Потребна ви е помош?
+389 (0)78 429 865

KINDERKRAFT

Стабилниот и лесен алуминиумски рам на количката тежи само 5,2 kg. Мали димензии после с..
9.290 ден.
Повеќе

Стабилниот и лесен алуминиумски рам на количката тежи само 5,2 kg. Мали димензии после с..
9.290 ден.
Повеќе

Главни предности:Лесна за носењеМожноста за целосно преклопувањеПревиткување со една рака КЛИКНУВАЊЕ..
12.980 ден.
Повеќе

Количката за бебе Kinderkraft Grande се склопува и расклопува со еден потег. Стабилната конструк..
12.980 ден.
Повеќе

Количката за бебе Kinderkraft CRUISER е совршено решение за долги или кратки прошетки.  Ki..
10.490 ден.
Повеќе
-11%

Мултифункционална и пространа количка со спортско седиште и корпа во еден производ!Брзо и лесно, во ..
28.980 ден. 32.500 ден.
Повеќе
-11%

Мултифункционална и пространа количка со спортско седиште и корпа во еден производ!Брзо и лесно, во ..
28.980 ден. 32.500 ден.
Повеќе
-11%

Мултифункционална и пространа количка со спортско седиште и корпа во еден производ!Брзо и лесно, во ..
28.980 ден. 32.500 ден.
Повеќе

Количката за бебе Kinderkraft CRUISER е совршено решение за долги или кратки прошетки. Kinderkr..
10.490 ден.
Повеќе

Количката за бебе Kinderkraft CRUISER е совршено решение за долги или кратки прошетки. Kinderkr..
10.490 ден.
Повеќе

Количката за бебе Kinderkraft Grande се склопува и расклопува со еден потег. Стабилната конструк..
12.980 ден.
Повеќе

Количките за бебе Kinderkraft LITE UP се многу лесни и практични. Благодарение на едноставниот с..
7.290 ден.
Повеќе

Количките за бебе Kinderkraft LITE UP се многу лесни и практични. Благодарение на едноставниот с..
7.290 ден.
Повеќе
-11%

Веќе добро познатата MOOV количка за бебе ни пристига во нова, унапредена верзија XMOOV.Мултиф..
24.980 ден. 28.000 ден.
Повеќе
-11%

Веќе добро познатата MOOV количка за бебе ни пристига во нова, унапредена верзија XMOOV. Мулт..
24.980 ден. 28.000 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 32 (3 страни)