Потребна ви е помош?
+389 (0)78 429 865

KUNERT

Kunert Booster Light - Количка за близнаци (4 in 1)

Kunert Booster Light количкатa за близнаци е наменета првенствено за близнаци, но може да се кор..
42.900 ден.
Подробнее

Kunert Booster Light - Количка за близнаци (6 in 1)

Kunert Booster Light количкатa за близнаци е наменета првенствено за близнаци, но може да се кор..
50.900 ден.
Подробнее

Kunert Gold - Санка со зимска вреќа 01 black

Припремете го вашето дете за претстојните зимски денови...Санки со зимска вреќа KUNERT- GOLD! С..
7.290 ден.
Подробнее

Kunert Gold - Санка со зимска вреќа 03 green

Припремете го вашето дете за претстојните зимски денови...Санки со зимска вреќа KUNERT- GOLD! С..
7.290 ден.
Подробнее

Kunert Gold - Санка со зимска вреќа 04 light green

Припремете го вашето дете за претстојните зимски денови...Санки со зимска вреќа KUNERT- GOLD! С..
7.290 ден.
Подробнее

Kunert Gold - Санка со зимска вреќа 07 grey

Припремете го вашето дете за претстојните зимски денови...Санки со зимска вреќа KUNERT- GOLD! С..
7.290 ден.
Подробнее
-8%

Kunert IVENTO 2 in 1

Модерен, безбеден и елегантенIvento, најновиот модел на брендот Kunert, комбинира модерни решенија. ..
32.980 ден. 35.980 ден.
Подробнее
-8%

Kunert IVENTO 3 in 1

Модерен, безбеден и елегантенIvento, најновиот модел на брендот Kunert, комбинира модерни решенија. ..
36.980 ден. 39.980 ден.
Подробнее

Kunert MATA 2 in 1

Детските колички KUNERT MATA се дизајнирани за најмалите патници, имајќи ги предвид и потребите на р..
23.900 ден.
Подробнее

Kunert MATA 3 in 1

Детските колички KUNERT MATA се дизајнирани за најмалите патници, имајќи ги предвид и потребите на р..
27.900 ден.
Подробнее

Санка без зимска вреќа - Kunert Gold плав рам

Припремете го вашето дете за претстојните зимски денови... Санки без зимска вреќа KUNERT- GOLD! -..
3.980 ден.
Подробнее
-10%

Kunert Molto (3 in 1) црн рам

Видео презентација: Новиот модел MOLTO ни пристига од познатата фабрика за детски колички KUN..
29.610 ден. 32.900 ден.
Подробнее

Санка без зимска вреќа - Kunert Gold црвен рам

Припремете го вашето дете за претстојните зимски денови... Санки без зимска вреќа KUNERT- GOLD! -..
3.980 ден.
Подробнее
-10%

Kunert Molto (3 in 1) сив рам

Видео презентација: Новиот модел MOLTO ни пристига од познатата фабрика за детски колички KUN..
29.610 ден. 32.900 ден.
Подробнее

Санка без зимска вреќа - Kunert Gold сив рам

Припремете го вашето дете за претстојните зимски денови... Санки без зимска вреќа KUNERT- GOLD! -..
3.980 ден.
Подробнее

Kunert Molto (2 in 1) црн рам

Видео презентација: Новиот модел MOLTO ни пристига од познатата фабрика за детски колички KUN..
28.900 ден.
Подробнее

Kunert Molto (2 in 1) сив рам

Видео презентација: Новиот модел MOLTO ни пристига од познатата фабрика за детски колички KUN..
28.900 ден.
Подробнее
-10%

Kunert Rotax (3 in1 ) - црн рам

  ДЕЛОВИ: Алуминиумски рам со амортизери и тркала со полна гума, копра за бебе, спортско..
26.910 ден. 29.900 ден.
Подробнее
-10%

Kunert Rotax (3 in1 ) - бел рам

ДЕЛОВИ: Алуминиумски рам со амортизери и тркала со полна гума, копра за бебе, спортско седиште, ..
26.910 ден. 29.900 ден.
Подробнее

Kunert Rotax (2 in 1 ) - бел рам

ДЕЛОВИ: Алуминиумски рам со амортизери и тркала со полна гума, копра за бебе, спортско седиште. ..
25.900 ден.
Подробнее

Kunert Rotax (2 in 1) - црн рам

ДЕЛОВИ: Алуминиумски рам со амортизери и тркала со полна гума, копра за бебе, спортско седиште. ..
25.900 ден.
Подробнее

Kunert Verino (3 in 1)

ДЕЛОВИ: Алуминиумски рам со амортизери и тркала со полна гума, копра за бебе, спортско седиште, ..
28.900 ден.
Подробнее

Kunert Verino (2 in 1)

ДЕЛОВИ Сет 2 во 1: Алуминиумски рам со амортизери и тркала со полна гума, копра за бебе, спортск..
24.900 ден.
Подробнее

Kunert Booster (6 in 1)

Kunert Booster количкатa за близнаци е наменета првенствено за близнаци, но може да се кори..
49.900 ден.
Подробнее

Kunert Booster (4 in 1)

Kunert Booster количкатa за близнаци е наменета првенствено за близнаци, но може да се користи з..
41.900 ден.
Подробнее
Прикажани 1 до 25 од 25 (1 страни)