Потребна ви е помош?
+389 (0)78 429 865

WOODOY

100 PIECE COLORED BLOCK SET - Дрвени коцки 100 парчиња

  ✔️ Димензии:22/15.5/9cm ✔️ Произведено од 100% буково дрво  ✔️ Поттикнува разво..
720 ден.
Подробнее

BALANCE GAME - дрвена игра џенга

✔️ Димензии:23/12/6cm ✔️ Произведено од 100% буково дрво  ✔️ Поттикнува развој на фини моторн..
390 ден.
Подробнее

BEAD MAZE - Дрвен лавиринт со монисти

✔️ Димензии:26/26/17cm ✔️ Произведено од 100% буково дрво  ✔️ Поттикнува развој на фини мотор..
640 ден.
Подробнее

CHESS GAME - Дрвен шах

✔️ Димензии:33/33/3.6cm ✔️ Произведено од 100% буково дрво  ✔️ Поттикнува развој на фини мото..
630 ден.
Подробнее

CITY WOOD - Дрвен град 100 парчиња

✔️ Димензии:32/20/9cm ✔️ Произведено од 100% буково дрво  ✔️ Поттикнува развој на фини моторн..
1.100 ден.
Подробнее

CLASSICAL CAR - Дрвен класичен автомобил

✔️ Димензии:22/13.5/8.5cm ✔️ Произведено од 100% буково дрво  ✔️ Поттикнува развој на фини мо..
420 ден.
Подробнее

CORRIDOR GAME - Дрвена игра коридор

✔️ Димензии:36/36/4cm ✔️ Произведено од 100% буково дрво  ✔️ Поттикнува развој на фини моторн..
520 ден.
Подробнее

GEOMETRICAL RANGKING - Дрвен сортер на геометриски форми

  ✔️ Димензии:16/12.5/9.5cm ✔️ Произведено од 100% буково дрво  ✔️ Поттикнува р..
460 ден.
Подробнее

LABYRINTH - Дрвен лавиринт

✔️ Димензии:31/31/7.6cm ✔️ Произведено од 100% буково дрво  ✔️ Поттикнува развој на фини мото..
850 ден.
Подробнее

LEARNING FRACTION - Дрвен сортер

✔️ Димензии:34/10.5/5cm ✔️ Произведено од 100% буково дрво  ✔️ Поттикнува развој на фини мото..
420 ден.
Подробнее

PUZZLE HEXAGON - Дрвена сложувалка хексагон

✔️ Димензии:19/16.5/7cm ✔️ Произведено од 100% буково дрво  ✔️ Поттикнува развој на фини мото..
900 ден.
Подробнее

PUZZLE TRAIN - Дрвен воз сложувалка

✔️ Димензии:46/10/9.5cm ✔️ Произведено од 100% буково дрво  ✔️ Поттикнува развој на фини мото..
870 ден.
Подробнее

RING TOSS GAME - Игра со прстени

✔️ Димензии:42/10.5/8.5cm ✔️ Произведено од 100% буково дрво  ✔️ Поттикнува развој на фин..
830 ден.
Подробнее

SORT BOX - Дрвен сортер

✔️ Димензии:16/15/15cm ✔️ Произведено од 100% буково дрво  ✔️ Поттикнува развој на фини мотор..
950 ден.
Подробнее

TOWER OF HANOI - Кулите на Хани

✔️ Димензии:18/9/6cm ✔️ Произведено од 100% буково дрво  ✔️ Поттикнува развој на фини мотор..
260 ден.
Подробнее
Прикажани 1 до 15 од 15 (1 страни)