Акција
-7%
GRACO EVO 3 in 1
20.899 MKD22.499 MKD
20.899 MKD22.499 MKD
-20%
KOЛА НА АКУМУЛАТОР
9.200 MKD11.500 MKD
9.200 MKD11.500 MKD
-19%
GRACO MIRAGE SET+
10.980 MKD13.500 MKD
10.980 MKD13.500 MKD
-14%
BEBETTO PASCAL (3 in 1)
27.980 MKD32.500 MKD
27.980 MKD32.500 MKD
-19%
KOЛА НА АКУМУЛАТОР
12.900 MKD15.900 MKD
12.900 MKD15.900 MKD

Liberta Bebe Centar

Најново
-23%
ДЕТСКО КРЕВЕТЧЕ
11.199 MKD14.499 MKD
11.199 MKD14.499 MKD
-18%
KUNERT MILA (3 во1)
26.480 MKD32.480 MKD
26.480 MKD32.480 MKD
-20%
KUNERT - SILVER 3 во 1
17.979 MKD22.490 MKD
17.979 MKD22.490 MKD
-14%
BEBETTO PASCAL (3 in 1)
27.980 MKD32.500 MKD
27.980 MKD32.500 MKD
-23%
ПРООДУВАЛКА - CROSS
2.450 MKD3.200 MKD
2.450 MKD3.200 MKD
-20%
ПРООДУВАЛКА FREE ON
2.799 MKD3.500 MKD
2.799 MKD3.500 MKD
-23%
ХРАНИЛКА - BEBES
3.389 MKD4.390 MKD
3.389 MKD4.390 MKD
-17%
КОЛА НА АКУМУЛАТОР
9.499 MKD11.499 MKD
9.499 MKD11.499 MKD
-20%
РЕЛАКСАТОР - TOP RELAX
1.990 MKD2.500 MKD
1.990 MKD2.500 MKD
-29%
КОЛИЧКА SMART SPORT
5.299 MKD7.500 MKD
5.299 MKD7.500 MKD
-14%
КОЛИчКА - LITTLE STARS
4.900 MKD5.700 MKD
4.900 MKD5.700 MKD
-20%
KOЛА НА АКУМУЛАТОР
9.200 MKD11.500 MKD
9.200 MKD11.500 MKD
-14%
KРЕВЕТЧЕ - PRIME BEBE
2.490 MKD2.900 MKD
2.490 MKD2.900 MKD

За нас

Основна цел на ланецот на ЛИБЕРТА маркетите е да се задоволат потребите на нашите купувачи. Кај нас ќе најдете богат избор на опрема за бебиња и играчки со докажан квалитет и ниски цени.

Задоволни ќе бидеме ако секој ден можеме да најдеме нешто со кое ќе го подобриме нашето работење, со единствена цел да имаме што позадоволни купувачи со што ќе го оправдаме епитетот ЛИБЕРТА БРОЈ ЕДЕН ЗА УБАВИТЕ НЕШТА.

повеќе..

Контакт

  • 070376668
  • liberta_negotino@yahoo.com

Facebook

Liberta Bebe Centar © 2017. UKION SHOPS